Saturday, April 14, 2012

Lider av en Breakup? Her er noen råd om hvordan å få en Ex-bak

Vi ser alle for noen å tilbringe resten av våre liv med. Når vi finner dem, føler vi glade og klar for noe. Problemet er at en breakup kan fortsatt skje, selv om du har tiden av livet. Men mens noen breakups må skje, kan andre tilbakeføres. Vil du at dine ex tilbake? Har du bestemt deg for du ikke ønsker å leve uten ham eller henne? Her er noen tips for å hjelpe deg.


1 - Holde hodet Hvis du ønsker å få din ex tilbake. Det er alltid tydelig Hvis du er bolig på din ex, og ordet får. At fjerner betyr det er på tide å stoppe understreke om forholdet og holde hodet. Kommunikasjon vil forbedre, og sjansene for å komme tilbake sammen igjen vil gå vei.


2 - Ikke la deg selv å selge ut. Dette er en viktig en, fordi det er en lett felle å falle i. Når vi går gjennom en breakup, finner vi ofte oss villige til å gjøre noe til vår exe-filer tilbake. Minst, er det det vi tror på tiden. Imidlertid Hvis du falle til knærne og tigge og beklager, vil du kunne lage en feil. Selv om du ønsker å få din ex tilbake, og det er viktig for deg, du må være sterk. Holde rolig, og betale oppmerksomhet til deg selv. Du skal kunne fungere utenom din relasjon hvis du vil reparere den.


3 - Du må opprette hva har kalt en "wow faktoren" å få din ex tilbake. Hvis du har tillatt deg selv å bli annerledes enn da du startet din gamle relasjonen, ta en titt på hvem du er nå, og bestemmer hvordan du føler for det. Tross alt, er det en sjanse som som du har blitt kan ha hatt noe å gjøre med slutten av relasjonen. Det er ikke alltid sant, men når du er komfortabel, er det lett mister oversikten over ting. Hvis du vil appellere til din ex så mye som du gjorde da du først kom sammen, ta vare på deg selv. Arbeide ut mer, ta en titt på jobben din og hvordan du føler for det, og kontroller at du liker deg selv. Tross alt, kan ikke din ex liker du Hvis du ikke.


4 - Ikke la deg glemme. Mens slik at tidligere til å overta er en dårlig idé, kan du ikke la deg glemme hvordan breakup kom. Hva du trenger å gjøre er å ta hva som skjedde, og lære av den. Som vil holde deg fra å gjøre de samme feilene, og hjelpe deg med å se hvordan ditt forhold er trent. Hvis du får tilbake sammen, trenger du å vite dette å holde det skjer igjen.


5 - Kontroller at du har en plan. Det er ikke en god idé å arbeide fra dine følelser og håper på best. Sette sammen en god plan, tenke logisk, og handle på riktig måte. Å sette noen trodde i prosessen vil hjelpe deg med å være mye mer vellykket på å få din ex tilbake. Gå inn i situasjonen med en plan, og du vil kunne få din ex tilbake snart.

No comments:

Post a Comment