Friday, April 13, 2012

Peanut Butter Fudge: Perfekt behandler For etter en Break-up

Slik at du har mottatt en virkelig kort varsel at din fetter kommer over på ettermiddagen til å betale et besøk etter at du ga fødselen. Hun har også innsett at det har gått en stund siden du hadde en god samtale, lenge før du hadde en stor mage fordi du var 8 måneder gravid deretter.


Det er nesten lunsjtid for, og du har ikke forberedt noe for henne når hun kommer. Og du alltid vet begge du har en søt tann. Når du sjekker inn kjøleskapet, er det ingenting du kan enkelt lage mat på kort tid. Og når du sjekker inn pantry, alt du ser er en boks av te og noen bakervarer ingredienser, noen informasjonskapsler og peanut smør. Forbereder en tea party for to er den geniale ideen som vil spare deg tid og energi til kokken et mer komplekse måltid. Allikevel, ettermiddag er en perfekt tid for te parter.


Og så du husket at Fudge peanut butter fudge er hennes favoritt blant et bredt utvalg av søte ting toppen. Det var enda en gang når hun spiste alle lagrede peanut smør-fudges i sine kjøleskap, og de hadde en kamp med henne lillesøster etter at. Og når det er en peanut smør i sine kjøleskap, du kan ikke forvente at det vil være noe igjen i morgen.


Så tenkte du på å forberede peanut smør fudges å legge til flere søt ting for din ettermiddag te-party for to og gi din fetter en søt overraskelse. Du åpnet du bakervarer guide bok å sjekk hvis du har alle ingrediensene til å bake Fudge peanut butter fudge. Takk himlene, fordi alle de nødvendige ingrediensene er det, spesielt peanut smør. Tross alt, det er lett å forberede seg, og i mindre enn en time, din Fudge peanut butter fudge er klar.


Du har begynt å sette kasserolle i en lav varme, du blandet sukker med korn sirup, melk og sette på noen sjokolade for å legge til mer søte smaken. Du rørt blandingen til sukker er oppløst og alle sjokolade smeltet. Du begynte å bringe den til en byll mens du hisse innimellom, til en myk ball begynte å danne når en liten mengde blandingen var senkes i kaldt vann. Du fjernet blandingen fra varme, og begynte å sette på peanut smør, uten å røre. Du sette til side blandingen å avkjøle seg til lunken. Da begynte du å slå blandingen før det ble kremaktig. Du falt teaspoonfuls på voks papir. Du kan deretter satt voks avisene fylt med blanding i kjøleskap før blandingen herdet, og du er klar til å skjære din hjemme-laget sjokolade peanut butter fudge og definere te-party.


Hagen er klar og informasjonskapslene og sjokolade peanut butter fudge venter på te. Og så, du har fast selv, ventet i hagen, og tok med du te-settet. Etter noen minutter, din fetter kom og var glad for å din søt overraskelse. Noen minutter av varm velkomst både deg begynte å ta tak i sjokolade peanut butter fudge. Hele ettermiddagen var full av god samtale en hel masse mer munching fudges av peanut smør og informasjonskapslene etterpå.


Hvis du vil se mer spennende måter å gjøre søt delights ut av peanut smør, er Tanner Pecan og Candies et godt nettsted til å besøke.

No comments:

Post a Comment