Monday, April 9, 2012

Hvordan kan jeg få ryggen min Ex - noen svar på dette vanlige spørsmålet

Omtrent alle håper å finne noen å tilbringe resten av livet med. Når du finner den spesielt noen, vil du føle deg lykkeligere enn du noen gang har vært, og som du kan gjøre noe. Det er derfor en breakup er en ubehagelig overraskelse. Men de er mulig, og de kan måtte bare om noen. Mens noen breakups må skje, kan andre tilbakeføres. Hvis du vil at din ex tilbake og synes breakup din kan angres, her er noen tips for å få din ex tilbake.


1 - Første, og en av de viktigste er å holde hodet Hvis du virkelig ønsker din ex tilbake. Det er vanligvis ganske lett ut om det er mye på hjertet, og særlig lett hvis hva du har på hjertet er tanker av din ex. Du må slutte å tenke på hvor mye du ønsker å få ham eller henne tilbake, og stress ikke om ditt forhold. Fjern hodet. Du vil bli overrasket over hvor mye bedre kommunikasjon får, og hvor mye bedre sjansene dine for å få tilbake sammen vil være.


2 - En annen viktig ting du trenger å gjøre er stokk til dine prinsipper. Det er lett å tenke at du vil gjøre absolutt noe for å få en ex tilbake, men hvis du beg og erkjenne, du selger deg selv kort. Tenke seriøst om begrepene du er villig til å få din ex på igjen, og hva du vil respektere selv for senere. Være sterke, bli sinnsro, og husk at hvis du ikke er i stand til å gjøre det bra uten din ex, vil du ha en hard tid å få ham eller henne tilbake.


3 - Det er også viktig å være attraktivt Hvis du ønsker å få din ex tilbake. Nå, det betyr ikke at du trenger å være falsk. Men hvis du har tillatt selv å skli mens du var i ditt forhold, nå er det på tiden å ta en titt på hvordan du er å ta vare på deg selv, hvor mye du vil jobben din, og om du liker deg selv. Hvis det viser du ikke, sjansene er at din ex ikke, heller. Arbeide på å lage en versjon av deg selv som du kan elske Hvis du vil at andre skal gjøre det samme.


4 - Aldri glemme. Det betyr ikke at du bør være konstant hjemsøkt av fortiden eller bære en grudge, men du bør ikke tillate deg selv å glemme hvordan du fikk hvor du er nå. Se på hvordan det skjedde breakup og lære av den. På den måten, hvis du får tilbake sammen med din ex i fremtiden, du vil kunne unngå å falle i de samme fellene som forårsaket breakup i utgangspunktet.


5 - Ikke gå uten en plan enten. Det er viktig ikke å arbeide fra dine følelser, siden som sjelden gir gode resultater. I stedet oppretter en logisk plan og handle på den. Å sette noen kan trodde i å få tilbake sammen med din ex være en stor hjelp. Begynne med en plan, og du vil bli overrasket over hvor raskt du løse dine problemer.

No comments:

Post a Comment