Sunday, April 15, 2012

Hva kan jeg gjøre for å komme meg Ex-venninne tilbake?

Ah, breakups. De er en utrolig tøff tid i en hvilken som helst fyrene liv, og kan være helt crushing. For mange fyrene, deres første målet er å få deres ex kjæreste tilbake. Dette er en vanlig reaksjon, siden du har mistet noen som gjorde du lykkelig, delt sin kjærlighet med deg og gjort deg smile. I dag, vil vi gå over noen trinn du må ta Hvis du ønsker en sjanse til å få din exgirlfriend tilbake.


Og disse ting skje fordi fyrene, som hunder, er i utgangspunktet ærlig. Når en fyr faller sammen med en jente, sier han hvorfor det skjedde. Når en kvinne faller sammen med en mann, hun skal fortelle ham tre forskjellige grunner, og han har tenkt for å finne ut hva som gikk galt. Nei, egentlig. (Og kvinner lurer på hvorfor et stort segment av fyrene bestemmer deg for å spille TV-spill og surfe for pornografi...)


Nå, vi skulle si at det er ingen ondskap involvert, og det sannsynligvis ikke. Kvinner når de bryte med en mann gjør det for en rekke årsaker, mest av som de ikke er klar over. De er ikke undervist av skolegården bullies at A-handlingen har konsekvens B, og i deres sosiale nettverk, fortelle sannheten til noens ansikt vanligvis har dire konsekvenser.


Så hva er din venn fyren skal gjøre? Enkel - farten på med hans liv. Få ut av huset, slutter å lytte til dårlig mopey musikk og stoppe klagemålet for relasjonen. Hvis hun kommer til å komme tilbake, hun gjør det for grunner han ikke forstår likevel og hans beste måten å gjøre det skje, er å gå ut og gjøre ting finner han moro. Kalle de gamle vennene og chill. Gå til gym. Gå hunden. Flørte med andre jenter bare for å bli vant til hva det føles som på nytt.


Til slutt, vil det "Du får over henne" tingen bli ekte til ham. Og til slutt, han vil være i stand til å se på forholdet, realistisk vurdere hva som gikk galt, og bestemme hvilke deler som han er ansvarlig for, og hvilke deler hun er ansvarlig for. Hvem vet, kanskje han vil selv sette at pedestal han har vært frakte rundt under en vase eller noe, heller enn å prøve å sette kjæresten hans neste på den.


Og Hei, det er mulig at å se ham å ha et liv igjen vil overtale henne til å huske hvor mye moro hun hadde med ham - og ting kan fortsette. Eller ikke. Uansett, det strategiske valget er å spille det kult. Se ting over nøye, og gjør det klart at hun ubesvarte ut ved ikke å være med ham. Spille litt vanskelig å få. Han trenger å gjøre det klart at han er verdt tiden og innsatsen... og kanskje hun vil se lyset.


Når det kommer til delen "lage den arbeide atter", trenger han også å holde hans ryggrad. Hun har slått opp med ham, og sannsynligvis gjort alt til å virke som hans feil for å være så insensitive. Minner ham om som når du vil gjenoppta forhandlingene er i spill - fortelle ham til å angi betingelser, fordi som hans venn, du virkelig ikke vil gå gjennom å se ham bli mopey igjen.

No comments:

Post a Comment