Saturday, April 21, 2012

Hvordan komme Ex-kjæreste tilbake

Hvis du har brutt med din kjæreste og du leter etter måter å få tilbake med ham, ville du vet hvor frustrerende det kan noen ganger være særlig hvis du ikke vet hvor eller hva du har prøvd fungerte ikke. Bra gjennom er at det er flere ting du kan gjøre for å komme tilbake med din ex kjæreste, og denne artikkelen vil vise deg noen av dem.


Det første du må gjøre for å få ham tilbake er å finne ut hvorfor du og ham brøt i utgangspunktet og du bør allerede ha en god idé hvorfor. Når du vet hvorfor, er den neste tingen du trenger å gjøre å finne ut hva du kan gjøre med det. Etter som du kan la din kjæreste vet at du vet hva du gjorde galt, og la ham få vite hva du er klar til å gjøre med det. Han kan ikke ta deg tilbake første gang, men så lenge du fortsette å prøve, og så lenge han elsket tidligere du bør ha en god sjanse til å komme tilbake med ham.


For eksempel hvis du og din kjæreste brøt fordi han følte at to av dere ikke var å tilbringe nok tid sammen kanskje fordi du var alltid opptatt, eller du bare ikke visste det skulle bli et problem, kan du la ham få vite av hva du er villig til å gjøre for å gjøre ting fungerer. Det er en sannsynlighet som han ville ikke bare enig i å ta deg tilbake, men du skal aldri gi opp selv om han sier han ikke ønsker du tilbake, kan du gi ham som en uke eller to før du prøver å se ham igjen, hvis han slår du ned du kan bare be om å bli venner så lenge du kommer til å se hverandre på nytt det ville ikke være for lang før du er kjøpedyktig finne en måte å tenne din kjærlighet for hverandre.


Du kan også bruke venn eller familie til å hjelpe deg med å få ham tilbake, og dette er hvordan det fungerer, folk lytte til råd fra venner og familie spesielt på problemer som dette. Så hvis du vet at noen av hans nære venner eller et familiemedlem prøver å kontakte dem og be om å få tilbake med din ex kjæreste. Du kan også la dem vite hva du synes du gjorde feil, og hva du er villig til å gjøre om den. Men før du tilnærming en venn eller et familiemedlem kontrollerer du om det er noen du kjenner godt, eller noen du kan stole på som det kan gjøre ting verre hvis du nærmer deg et familiemedlem eller venn som er til støtte for din kjæreste beslutning om å bryte med deg.


Alt i alt, hvis du ønsker for å komme tilbake med din ex ting du trenger å gjøre er å først finne ut hvorfor du og din ex brøt, finne ut hva du kan gjøre med det og finne måter å la din ex vet hva du er villig til å gjøre for å gjøre ting arbeid og holde til du får tilbake med ham.

No comments:

Post a Comment