Wednesday, April 4, 2012

Beste 3 Tips for å vinne din Ex-venninne tilbake - aldri gå uten disse

For å vinne din ex er kjæreste tilbake å forstå en kvinner. Problemet er at de fleste menn er clueless når det kommer til kvinner, og det ikke hjelper at women's favoritt tidsfordriv er å forvirre i helvete ut av menn. Vinner hennes tilbake kommer til å være så hard som løse en rubix kuben? Heldigvis, det er enklere enn du tror, og det virkelig kommer ned til 3 viktige tips som du trenger å vinne din ex kjæreste tilbake.


Tips # 1:


Hva er noe verre enn å være for desperat og trengende fyren som ikke vil forlate hans ex kjæreste alene? Dette kan være et sjokk til deg, men det er en ting som turer gutta opp uten dem selv innser. På overflaten er synes uskyldige nok men underneath det kunne være rolig drepe sjansene dine med jenta uten at du engang å realisere.


Hvis din ex kjæreste har dumpet du, og du prøver å spille hyggelig fyr, f.eks. Gjøre ting for henne, hoppe for å hjelpe henne når hun trenger eller bare alltid vært tilgjengelig da hun kaller, må du se opp! Det er en dødelig overlapping som du tror ting går bra fordi hun ringer deg opp, å være rundt deg, og handle som alt er fint osv.


Du er faktisk å la henne få vite at du er bra med å være venner og "venner" ser ut som en bedre avtale enn er i en relasjon. Hvorfor skulle hun trenger å komme tilbake sammen hvis du er alltid der for henne likevel? Dette vil være vanskelig å bremse, men det viktig du gjøre fordi du bare skade deg selv i det lange løp.


Tips 2:


Motstå ønske om å dusj henne med gaver og smother henne med romantikk. OK, vet vi alle at kvinner elsker romantikk og ønsker mer enn noe i verden for sine kjærester til å være søt og behandle dem som de er viktigste i verden. Dette er felles kunnskap og selv om jenta er ikke typen, dypt ned hun ville ikke slå ned romantikk. Problemet kommer når gutta tror denne ruten er fortsatt sannsynlig etter en pause opp.


Det virker imidlertid sjelden på denne måten fordi det er bare litt for sent i øynene hennes. Det eneste som hun tenker Hvis du gjøre noe romantisk er du bare er presset til å handle Hvis du er i fare for ikke får noe du ønsker.


Best å sette blomster og kjærlighet notater til side. Du må du grave dypt og viser du er seriøs om å endre gjennom måten du behandler deg selv (og henne) i stedet for blindende henne med materialistisk ting og cheesy kjærlighet anførselstegn.


Tips 3:


Få det inn i hodet ditt du ikke "trenger" henne å fullføre livet ditt. Dette kommer ned til holdning og denne holdning som vil gjøre henne ønsker du tilbake. De fleste kvinner tiltrekkes til trygg og sterke menn, men den nøyaktige definisjonen av hver vil variere på tvers av kvinner. Ikke prøv å være noen andre, men i stedet være oppmerksom på kvaliteter som tiltrakk seg henne til deg i utgangspunktet.


Tar sikte på å gjøre disse kvaliteter skinne, men ikke bare for å briljere foran henne. Tar sikte på å ta det med deg overalt du går. Hvis det er en følelse av humor som hun elsket, gjøre henne Le, men gjøre alle andre Le også. Ikke hold tilbake fra andre personer eller andre jenter.


Være ærlig og ekte i dine handlinger og gode ting kommer din vei.

No comments:

Post a Comment