Thursday, April 12, 2012

Claddagh ringer - oppløftet valpen fra a Break-up

Claddagh ringer appellere til sentimental side av alle som har hørt historien av Richard Joyce. Interessant nok, menn som hører denne mulig forklaring ser ut til å nyte den fortelle så mye som gjør kvinner. Kanskje er dette fordi lojalitet, fasthet, hardt arbeid og lykkes når alt ble stablet mot ham appellerer til de beste egenskapene i hver person. Kvinner kan være som er like interessert i valpen ovenfor, men de også nyte høre om Kjærligheten som ble vist av den unge mannen i spørsmålet. Det er attraktivt å tenke på å bli elsket så mye at en halv verden av avstand, slaveri og enticement rikdom og sikkerheten ikke påvirke mannen.


Historie


Elementene i ringen som ble kjent som Claddagh ringen har eksistert siden romertiden. Finger RIN alle slags ble opprettet for å vise forpliktelse til en annen person på noen nivå. Claddagh ringer tilhører en gruppe av ringer kjent som tro ringer, siden de var utstyrt for å demonstrere besegle et løfte som tro på en annen person. Mer spesifikt, denne versjonen av ringen ble mer omfattende enn andre og espoused valpen av kjærlighet, lojalitet og vennskap eller frivillig valg.


Symbolikk


Bestemt symbolene som går sammen med presentasjonen av Claddagh ringesignaler til en elsket individ kan variere i henhold til forholdet og til nivå av forpliktelse som det er ment å skildre. Claddagh ringer har fått til å gjenkjenne en fødselsdag, å gjenkjenne en kvinne som mor til ens barn, eller for å vise en anerkjennelse av en forpliktelse til onsdag. Par i dag ofte utveksle disse ringene og ha dem stolt som wedding rings. Ringene kan inkludere edle eller semi-edelstener som har sine egne symbolikk.


Claddagh Village


Claddagh village og det omliggende området, inkludert environs av byen Galway gjenkjennes ofte--både i historie og i navngiving av Claddagh ringene--som plassering for den opprinnelige utformingen. Dette er et relativt lite område geografisk, men det har gitt verden et vakkert utformet design og et symbol på varig kjærlighet. Navnet Joyce eller Joyes er kjent som en klan navn i området, og som den primære personen i minst to versjoner av forklaringen.


Forklaring av ringen


Uansett hvilke av legendene Claddagh Ringenes Herre som appellerer til deg, skildrer det en vakker og tidløs historie om ekte kjærlighet og forpliktelse til en annen person som ikke var berørt av separasjon, avstand eller enticements av rikdom og berømmelse. En annen versjon av Claddagh ring forklaringen er mindre viet til romantisk kjærlighet enn å elske og omsorg for sine medmennesker. Margaret Joyce ha brukt hennes personlige formue å hjelpe folk i hennes adopterte fellesskap av Galway og ble belønnet fra himmelen med den Claddagh ringen. Om noen av legendene, eventyr eller helt verifiserbar er mindre viktig enn troen på oppløftet valpen som de skildre.

No comments:

Post a Comment