Sunday, April 1, 2012

Å få din Ex-venninne tilbake: 3 ting du må vite før du prøver å koble til på nytt

Bryte med et kjært kjæresten er en av de mest smertefulle tingene en mann kan oppleve. Kanskje du så det kommer, og kanskje du ikke. Det ikke virkelig betyr noe på dette tidspunktet, fordi alt du føler er en pounding smerter i ditt hjerte og en tomhet i livet ditt som påvirker din total lykke.


Akkurat nå er du sannsynligvis wracking hjernen prøver å tenke på måter å få din ex kjæreste tilbake ved din side. Før du gjør noe utslett, må du innse at det er en grunn hvorfor du brøt, og før du har en sjanse til å forsone med henne, må du stoppe og vurdere noen ting først.


1) Er du fokusere for mye på separasjon og ikke årsaken til separasjon?


Din gut reaksjon i denne situasjonen er å vil avslutte smerten av separasjon så raskt som mulig. Det er forståelig. På overflaten er separasjon hva som forårsaker denne umiddelbar smerte. Men ta et skritt tilbake for et øyeblikk og tenke på grunner hvorfor dere begge er atskilt akkurat nå.


Hvilke problemer hadde før breakup?


Hva var du kranglet om mest?


Da var punktet at spenningen som er angitt i ditt forhold?


Besvare disse spørsmålene er et utgangspunkt for å forstå hva som gikk galt og hva som skal være løst i ditt forhold.


2) Tror om dette separasjon som en mulighet for deg å arbeide på deg selv


Istedenfor å la følelsene av depresjon og angst å ta over, lar hjernen din til å godta at for tiden, er du to levende adskilte liv. Velg dette alternativet hvis du vil se dette som en tid med healing og gjenoppretting fra noen av unpleasantness som skjedde mellom to av dere. Noen ganger trenger relasjoner en pause før de kan helbrede.


I stedet for å vandre rundt i en daze eller drukning dine sorger i mat eller drikke, kan du velge å ta ekstra spesiell bekymring av deg selv i løpet av denne tiden. Skjem deg selv bort med en lang, varmt bad, få en massasje, gå til en konsert, ta opp en hobby, fokusere på å få i god form, fysisk og mentalt. Les noen bøker på egenrapporterte forbedring. Målet ditt er å bli en bedre person og partner. Hvis du bruker denne pausetid klokt, vil det lønne seg handsomely nedover veien.


3) Komme med en strategi for avstemming


Hvis du prøver å tvinge deg tilbake til din ex kjærestes liv ved å gjøre et skadedyr på deg selv, eller kommer over som for trengende eller ne, vil du faller flatt på ansiktet. I stedet, sitte ned og tenke på hvordan du går om wooing dame er tilbake i livet ditt. Hvis du skal gjøre denne rettigheten, du trenger en plan, og det må være en god plan.


Dette er ikke en gang for triks eller umodne spill. Hvis du vil at kjæresten din for den langsiktige, har du å være ærlig om dine styrker, svakheter og hva du har å tilby henne – for ekte.

No comments:

Post a Comment