Sunday, April 22, 2012

Planlegge din økonomi før skilsmisse

Personen som er å betale alimony og underordnede støtter også velgjører behovet for å gjøre en masse hensyn før en endelig beslutning. Imidlertid mange divorcing mennesker ikke gjør dette og ende opp i dypt monetære problemer som påvirker løpet av livet drastisk.


Økonomisk planlegging i en skilsmisse


I et initiativ for å hjelpe deg i denne forbindelse, gir vi deg noen av områdene som krever nøye planlegging før du en skilsmisse:


1. Alimony: Alimony er vedlikehold som er betalt til den økonomisk avhengige person av hans/hennes ektefelle samtidig med skilsmisse. Dette kan være en engangs bulk utligning eller en månedlig betaling. Når snart-å-være skilt par forhandle på alimony, har mange problemer tas i kontoen som jobbferdigheter av ektefelle som alimony må betales, hans/hennes pedagogisk kvalifisering, helsemessige tilstand, økonomiske bakgrunn, etc.


Personen betaler alimony bør være villig til å dekke de nødvendige utgiftene av hans ektefelle. På den annen side, bør ektefelle gjøre en rimelig etterspørsel som ikke slås hans/hennes snart-å-ex i i nærheten av konkurs. Dette er en gjensidig ordning, og å være urimelig i kravskjemaet kan føre til rettssal kamper som kan renne finanser av begge partene og også påvirke fremtiden for barn i familien.


2. Barnet støtte: Når en av dem er ansatt, inntekt til familien er redusert med halvparten når de beslutter å skilsmisse. Hvis det er bare ett tjene medlem, er det fortsatt økonomisk byrde på en av dem siden en av dem er økonomisk avhengige og andre personen har å betale mot opprettholde to separate husstander i form av vedlikehold. Disse økonomiske begrensninger påvirker ikke divorcing par alene. Det er et hardt slag for bekvemmeligheter av sine barn også.


En titt på undersøkelsene vil vise deg at det er mange barn som droppe ut av skolen og Agder, siden det deres fengselsstraff overordnede er ikke å møte sine pedagogiske utgifter. Også, med tid, ikke-fengselsstraff overordnede mister kontakt med sine barn og gir ikke midler for deres utdanning og velvære. Det er urettferdig å straffe din barn for deres overordnede skilsmisse. Så, når du bestemmer på barnet støtte, være sjenerøse, og ta hensyn til alle utgifter. Kontroller at det kan dekke alle ditt barns ønsker og utdanning.


3. Kreditt: Etter registreringssystem for skilsmisse er det nødvendig å lukke joint kontoer for å unngå en av partnerne fra drar nytte av den andre. Siden, du diskuterer på alle bosetningen vilkår, ta ut lagring i joint-kontoen din og dele den like eller på annen måte som egner seg til dere begge. Kontroller deretter for å lukke kontoen for å unngå kontoen fra kjører inn gjeld skyldes av transaksjoner med din ektefelle.


4. Investeringer: Så, når du deler eiendeler, må du vurdere investeringer i form av aksjer, obligasjoner og andre andeler. Du må også vurdere avgiften betales på encashment av obligasjoner holdt av skilt par. Det er imidlertid mulig å redusere skatteplikt i større grad Hvis disse obligasjoner er strukturert på begynnelsen. Du kan kontakte en økonomisk ekspert for å få hjelp i disse problemene.


5. Lån & boliglån: Når du deler dine eiendeler, også blir det nødvendig å ta vare på gjeld. Siden kommer inntektene til å bli redusert etter en skilsmisse, pass på at du vil kunne gjøre din månedlige repayments bruker din nåværende inntekt. Også, hvis du skal arve huset, kontroller at du ville være i stand til å payback boliglån eller hvis ikke, ville det være tatt hånd om av din snart-å-være-ex.


6. Pensjon: Gjennom forhandling, kan du gjøre en ordning for å motta en del av din ektefelle pensjon, på hans/hennes avgang. Dette kan komme til i de eldre årene, og dermed det ikke bør neglisjert.


Søker profesjonell hjelp


Å være i midt i en skilsmisse du fortsetter, kan du ikke være i en emosjonell tilstand for å ta vare på dine finansielle planlegging. Det er bedre å ansette en sertifisert økonomiplanlegger å gjøre jobben for deg. Noen av problemene som ville bli behandlet av en økonomiplanlegger er oppført nedenfor:


• Samler all informasjon knyttet til din finansielle status


• Analyserer og forbereder en finansiell anbefaling basert på statusen


• Forbereder en alternativ anbefaling som er behagelig for begge parter


• Implementerer og overvåker anbefalingene


Kort sagt, ville økonomiplanlegger ta seg av alle økonomiske ordninger i en skilsmisse.


Økonomisk planlegging må erfaring og kunnskap. Herav, ikke nøl med om å ansette en profesjonell å ta vare på de økonomiske aspektene. Husk at pengene brukt mot profesjonell service ikke er en forpliktelse, men flere av en investering for en bedre i morgen.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete