Thursday, April 5, 2012

Enkel dum Plan å få Ex-kjæresten din tilbake

Å få din ex kjæreste tilbake føles som en skremmende oppgave, spesielt hvis du er forvirret og usikker på hvilken retning de skal gå. Et sted langs veien for ditt lykksalig forhold snublet du over en veisperring. Så noen kom mer styrter ned og før du visste det, kjæresten din har og venstre du klager om hver bump og hinder som hadde kommet stablet din vei.


Ingen sa det ville være enkelt, men det betyr ikke at det må være komplisert. Enkel planer er den mest effektive, men utfører dem er der folk mest turen opp. Så her er enkel dum planen å få din ex kjæreste tilbake...


Enkel handlingsplan # 1:


Snappe ut av som jeg er-the-offer/defeatist holdning som plager de fleste rejectees etter å bli dumpet. Om det var din skyld eller hennes feil som ditt forhold er avsluttet, få det inn i deg som tidligere er gjort, og det er lite vits i bolig på hva kunne ha vært.


Tips: Å snu pause opp ved kompenserende gjennom apologizing og lovende skal du endre kan virke som det mest logiske og felles-følelse ting å gjøre. Men hvis hun er stående firmaet og avvise alle trekk, grøft fattige-nærmer meg; ditt ex kjæreste ønsker en mann, ikke en crybaby.


Enkel handlingsplan # 2:


Uansett hva hun sier, eller hva du tror hun ønsker, er hva hun virkelig ønsker en mann som har overbevisning og tillit i seg selv. Hvis du finne deg selv mangler alle selvtillit ikke og du er sikker på hvorfor hun selv ville komme tilbake til deg, den bevisste delen av du ønsker henne tilbake men ubevisst del kjemper mot den.


Hva slags resultatet tror du får du? Vet at trygg fyren som ikke trenger noen er allerede i deg, ta ham ved å huske ganger i livet ditt når du var trygg og alene og livet var helt fint!


Enkel handlingsplan # 3:


Du må justere bevisst og den underbevissthet delen av du så det hjelper deg med å få den jenta som du vil bruke i stedet for å skyve henne bort. Hvis du er trygg og sikker i visshet om at du ikke trenger henne til å være fornøyd, bør ikke mye av hva hun sier skade eller bekymre deg over.


For eksempel din ex kjæreste ikke har kalt for uker, trist, deprimert og trengende fyren har sprakk og prøvde å ringe henne til å se hvordan hun gjør. Trygg og sikker fyren vil legge merke til, men han er for opptatt bo og nyte seg via andre aktiviteter å bry seg om kall. På samme måte, trygg fyren kan også vurdere å oppfatningen om at, hvis han har vært for opptatt til å ringe, kanskje hun har vært også.


Tips: Endre betydningen av uansett dårlig ting skjer med deg, om sin ex-kjæresten din ikke ringer, å se en annen mann, eller bare ønsker å være venner. Hvis du ikke la disse ting bry deg, og du kan komme videre med livet ditt, din ex kjæreste vil legge merke til og bli svært nysgjerrig, hvorfor er du reagerer på denne måten.


Hvorfor skulle opptre som du ikke bryr seg hjelpe deg å få din ex kjæreste tilbake? Tro det eller ei, din ex kjæreste vil at du skal ønsker henne. Liker ingen å bli avvist, og selv om hun har avvist du, dypt ned hun fortsatt ønsker at du skal ønsker henne.


Ved å "avvise" henne men gjør det på en subtil måte, vil det gjøre hun ønsker å finne ut hvorfor og få henne jage etter du. Tro meg dette fungerer underverk. Jentene elsker å få oppmerksomhet off fyrene, elsker de å vite at de er ønsket, men på samme tid untouchable. Bruk dette til din fordel.

No comments:

Post a Comment