Saturday, April 7, 2012

Hvordan kan jeg få min Ex-kjæreste tilbake? Noen svar på dette spørsmålet med populære

Relasjonen gikk boom. Kanskje gikk med en fizzle, kanskje med en klynk, kanskje med en slammed dør... men det. Og nå du jakter din egen selvtillit aktelse gjennom crannies av tankene dine, som lurer på "Hva kan jeg gjøre for å få ham tilbake?"


Du befinner deg ringer. Eller IMing, eller tekstmeldinger. Du lurer på om han mener om deg i det hele tatt, og deretter starter å ha medlidenhet med deg selv. Kanskje ønsker du å gjøre ham føler synd på deg, eller å ta deg tilbake og gjøre det bra. Kanskje ønsker noen desperat del av dere det ville alle magisk bli bedre, eller ønsker var det noe du kan gjøre for å få ham tilbake.


Hvis de er mønstre av dine tanker, deretter uansett hvor mye du vil tenne eller jump start denne relasjonen, og vi vet det er hva du vil- eller du ville ikke lese denne artikkelen - det er ikke gonna arbeide. Du ser, disse mønstrene av handlinger som er kommet på som å være clingy og smothering og kontrollere og bare på samme måte som du ville tilbake hvis han gjorde dem til deg, han kommer til å kjøre på åsene når du peker parade "medlidenhet meg" på ham.


Så fokusere på ting som fungerer.


Tenk tilbake til ting som gjorde deg attraktivt for ham da du startet dating. Fokusere på de delene av livet som er din alene, ikke noen supplement til couplehood, og fremfor alt annet - kuttet ham (og deg selv) noen puste rom. Legg inn en advarsel på kalenderen som du ikke vil snakke med ham for en måned. Du vil ikke ringe ham, IM ham, tekstmelding ham, uansett. Deretter kan du bruke denne måneden på noen alvorlige 'meg' tid.


Ved å gjøre dette, bør du gnist en endring av hjertet i din ex. Nå som han ikke er sheâ av på forsøk på å meg savner partiet hyper-clingy synd, han kommer til å lurer på hvordan du gjør. (Og hvis han ikke gjør det, er du bedre uten ham.) Han kan, faktisk, savner deg litt Hvis du gjør dette.


Du arbeider med menneskets natur - å bli en clingy svamp kommer til å kjøre noen mann verdt å ha bort - Tenk på den i revers. Hvis han var moping rundt og slapp fordi du har slått med han, tror du han var irriterende som alle komme ut. Samme her - være ikke irriterende på ham. Komme videre med livet ditt, vokse en ryggraden og la ham komme tilbake på hans egen. (Eller, alternativt, bruke dette som å lære din lærdom om relasjoner, og gjøre noe bedre.)


Den andre store fordelen med å reparere ditt forhold ved å gjøre ditt eget liv din egen fokus er at det elokserte du hvis han ikke kommer tilbake. Ja, har vi alle kjente mennesker som synes å ha ingen liv - kanskje de dra hjem og pet Såpeopera katten og se eller noe; noen er shell-sjokkert fra å ha hatt et forhold eksplodere på dem. Noen bestemme bare hele spillet ikke er verdt det - og dette er begge realistisk appraisals... men dine beste odds av får din ex tilbake har ingenting å med ham, og alt å gjøre med deg og din selvtillit aktelse og vurdering.

No comments:

Post a Comment