Monday, April 2, 2012

Tips for å stoppe din pause

Plutselige breakups vondt, men en treg nedstigningen til en loveless relasjon kan bli enda mer smertefull. Er både du og din partner sta, og gjør begge av du nekter å budge en tomme eller nå et kompromiss? Hvis du prøver å redde en relasjon som du føler er nær slutten, kan du prøve noen av disse ideene.


1.) Blaming har for å stoppe.


Vi er mer apt å klandre vår partner når våre relasjoner gå surne. Han er ikke bare høre hva jeg sier noe lengre. Hun synes alltid så kaldt til meg. Hvorfor kan ikke han behandler meg bedre og overraske meg med noe fint for en endring? Jeg kan være villig til å gjøre mer for henne hvis hun ikke mase meg så mye. Hvis du er stadig å legge skylden på din partner for alt som går galt i ditt forhold, vil det bare gjøre ham eller henne til å bli defensive. Sette til side partnerens mangler og betale mer oppmerksomhet til som han/hun er.


2.) Avslutt blir så trengende.


Ikke ønsker å være bortsett fra partneren er usunn. En av de vanligste problemene som fører til et par til å dele opp er et problem med avhengighet. Du bør ikke trenger din partner for menial ting som shopping; å være fra hverandre er normal og svært nødvendig. Du kan måtte finne en hobby, annet enn ditt forhold, når du føler behov for å klynge seg til partneren din hele tiden.


3.) Er din kommunikasjonslinjer åpne?


En rask slektskap må åpne veier for kommunikasjon. Argumenter, sarkasme og snide kommentarer er ikke kommunikasjon, og du trenger å lære å kommunisere med respekt. Tatt i betraktning at du ikke ville snakke med venner eller kolleger i den måten, hvorfor ville du snakke sånn til en glad?


4.) Stop tro løgner.


Er du hele tiden tenke de verste rettssak filmmanuskriptet om hva du partner er opptil eller tenker? Disse er liten stemme i hodet ditt som sier partneren ikke elsker deg bare fordi han eller hun er for opptatt å dusj du med hengivenhet. Ikke lytte til disse falske voices, som de bare gir deg en usanne versjon av det som er reelle.


5.) Er du høre?


Er partnerens interesser noe som du bry deg? Du virkelig lytte til hva din partner sier og gi ham/henne lik tid til å forklare hans/hennes side? Noen ganger kan vi slå døve øret til alle bortsett fra det vi ser til å være rett. Snakke i en normal tone og virkelig lytte til den andre siden av historien neste gang det er en konflikt. Du er ikke alltid den eneste som er rett, og du kan mangle noe som er viktig hvis du bare vil lytte.


Forslagene ovenfor kan ikke endre noe for noen relasjoner. Begge må noen tid fra hverandre hvis dette er tilfelle, fordi ditt forhold har lidd for lenge. Bruk denne gangen som en sjanse til å få et bedre perspektiv, og finne ut hva du virkelig ønsker.

No comments:

Post a Comment