Sunday, April 29, 2012

Unpleasantness skilsmisse

Det er ikke uvanlig å finne skilt personer som angrer på å ha skilt. Dermed tar skilsmisse permisjon en sur smak. Det fortsetter å antennes sterke følelser av skyldfølelse, sorg og anger. I gjennomsnitt tar det familiemedlemmer omtrent fire til åtte år å gjenopprette fra en følelsesmessig og økonomisk bekostning av en skilsmisse.


Unpleasantness skilsmisse: gifte er inngått en kontrakt. Men ekteskap er en kontrakt som er lettest å bryte. Skilsmisse har gjort det enkelt for mann og hustru til å gå når de går gjennom en ulykkelig periode i livet. Skilsmisse vondt. Axiom gjelder på flere måter enn forventet. Skilsmisse tar på en uavhengig enhet. Det har makt til å skade, flau og sadden oss. Skilsmisse påkaller mange ubehagelige følelser. Det gjør oss vil tørke av skifer ren og begynner på nytt.


Sosial psykologer hevder at dette er en vanlig reaksjon i skilt folk. Skilsmisse kaster well-settled liv ut av utstyr. Folk har å bygge relasjoner, identiteter, holdninger og oppfatninger. Dette innebærer å håndtere endrede omstendigheter på daglig basis. Det er fjernet og alien når snakker eller skrive om det. Men hvis det faktisk skjer, er det en annen scene.


En middelaldrende executive sannsynligvis ikke rimelige for unpleasantness skilsmisse. Det var OK når han snakket om den. Det var fortsatt fine og tålelig når papirarbeidet ble behandlet. Rettssak og skilsmisse forhandlingene hadde vært oppfattet som hans flukt til frihet. Men når skilsmissen endelig skjedde, mange kjede reaksjoner unfolded. Det igjen på executive med en svært ubehagelig følelse.


Breakup av familien: direkte skyldes skilsmisse er breakup av familien. Du søkte skilsmisse fra partneren. Men skilsmissen sikrer en formell separasjon fra barn og venner. Du mister kontakten med tidligere familie venner, bekjente og selv naboer. Du er plutselig en fremmed i en ensom verden. Du er ikke lenger invitert til familiens og utflukter. Slektninger vet ikke hvordan de skal opptre med deg lenger. Du har noe til felles med dem lenger.


Hele scenariet endringene. Endre holdninger og atferd. Skilsmisse bringer med seg mange fysiske endringer:


• Flytte til et nytt hus


• Starter dating og flytte i med din venninne/kjæreste


• Flytte byen og endre jobb


• Forlate landet å miste kontakten med barn


• Utvikle en ny sosiale sirkel


Alt dette gjør opprette og forlate en rest av unpleasantness. Du er ikke involvert i livene til barna. Du blir plutselig en deltids far/mamma. Barna forventer ikke noe fra deg. Du er relegated til en posisjon for overordnede figuren leilighetsvis funtime. Du mister kontroll og som depresses du.


En feil: Frihet kommer til en pris; du innrømme å en rettssal av fremmede og til deg selv som du har mislyktes i å være gift. Du kan ikke gjøre en suksess av din ekteskap. Du kan ikke forstå din ektefelle og barn. Denne følelsen av feil haunts du. Uansett hva du gjør, depresses det du. Det gjør du tviler på dine egne evner og intuisjon.


Du begynner å miste interesse. Sinnet spiller en negativ rolle churning følelser av fortvilelse og anger. Du ønsker ikke å arbeide og oppnå lenger. Du tror og mener at feilen er en indre atferdsforskning egenskap. Det vil følge deg overalt, og du kan foreta et rot av livet ditt. Du starter å få passert over for kampanjer på jobb. Du starter å unngå folk. Du blir ulykkelig og paranoid.


Økonomiske konsekvensene: Skilsmisse vondt din vesken strenger også. Advokat avgifter, rettssal avgifter kombinert med ekstra utgifter etterforskning belastning på din økonomi. I tillegg kommer kunnskapen som nå du er alene å bære den økonomiske byrden. Du må bære utgifter alene. Du har å klandre deg selv bare for noen dårlige finansielle beslutninger. Vanligvis når par deler, går hustruens levestandard ned med 30%.


Videre er det spørsmålet om finansoppgjør. Du kan ha til å betale alimony eller vedlikehold støtte fra dine hardt tjente penger. Det gjør vondt. Det kan gjøre deg asosial og bitter. Det senker også din levestandard. Fra en socialite som bor i et condominium, kan du ende opp arbeide ti timer i døgnet. Du vil måtte kutte ned på luksus utgifter og personlige pursuits. Du kan også måtte gi opp hobbyer og fritidsaktiviteter. Alle disse økonomiske fallgruvene kan påkalle følelser av unpleasantness.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete