Sunday, April 8, 2012

Gjør min Ex-ønsker meg tilbake? Hvordan å forstå hvis din Ex ønsker du tilbake

Så, vi gikk gjennom breakup, og utvinning, og angst og drawdown. Og du har satt livet sammen igjen, plukket opp en hobby, gikk tilbake til klubben å spille bane for racquetball, og ellers flyttet. Bare din ex er tilbake i kontakt, og hun blir Flørten. Og ut av minner om hva det var som før, og kanskje for mye tid brukt ser på Dawson's Creek eller OC, håp begynner å stige.


Håp er en mektig kraft. Men det er ikke en strategi. Stoppe for et øyeblikk, og spør deg selv en viktig spørsmål: "Hvorfor er dette skjer?" (De andre symptomene på dette er at din ex ber for tjenester på nytt).


Nå, vi vet du savne dem. Bare litt. Eller mer enn litt. Men kan du lytte til oss - ikke gå hopping hodet over hæler tilbake i en relasjon her. Se opp for deres egen hud og ikke gå ditching alt du plukket opp for å gjøre livet ditt interessant uten dem i den. Spille en touch vanskelig å få - Husk, de var tiltrukket til deg fordi du hadde et liv. Holde at livet og la det være lokke for deres atferd, ikke hvordan du gå etter dem.


Neste faktor i hvor lang tid forholdet var. Hvis det var over et år i varighet, forventet å være gjensidig i mange forhold. Du ønsker henne, hun ønsker du (eller omvendt for damer lese artikkelen). Massevis av felles minner det å gå over, og mange av detaljene for å være hjertet verke og lengselen. Vær på vakt mot angrer; Angre per definisjon, kommer for sent. Og det kan få deg til å ta avgjørelser som du bør ikke.


Være oppmerksom på oppmerksomhet-svamp spillet. Noen ganger synes din ex interessert, fordi hun liker å ha du betale oppmerksomhet til henne - men har ingen reell interesse i å bli resiproke om det.


Fyrene har en tendens til å være dum sånn - de vil gå ut av deres måte å gjøre en kvinne lykkelig, men trenger å passe på brukes dårlig. Det er en forferdelige ting å ha din ex meander tilbake i livet ditt og oppdage du var plass-holder mens hun fant noe nytt.


Men hvis du ikke spille inn hennes spill og ikke er raske til å gi henne oppmerksomhet, kan dette være et kraftig psykologisk spill som ender opp med å gjøre din ex Øk tiltrukket til deg på nytt. De ser deg som en som er plutselig disinterested i dem, og de kan ikke hjelpe men ønsker du og din kjærlighet tilbake.


Så skritt tilbake, vurdere og være en egoistisk jævel Hvis du må. Alltid spørre deg selv om dette gir deg det du ønsker før du gjør noe for å gjøre din ex lykkelig. Hun hadde sjansen til å bli med deg og forholdet blåste før. Ikke manipuleres igjen... og hvis du ender opp med å gjøre en reise i det, kan du angi grensen betingelsene du trenger for å sikre din egen lykke. Dersom ingenting annet, gjør en liten avstand det vondt mindre andre gang.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete